7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Studierna,  Vardag

Hon kan stå!

 

Hej fina! Imorse lämnade jag tjejerna med mamma och syrran för att kunna plugga i lugn och ro. Har massor att göra så behövde verkligen få något gjort!

Dom har lekt och busat hela dagen och jag hämtade dom så vi kom hem till kvällsmaten. Mina små hjärtan! Trots att dom var borta i några timmar saknade jag dom enormt!?

Idag har Fia lätt sig stå utan stöd! Utan stöd!! Ungen går ju snart!! Dom kan gå mellan saker när dom håller i sig men snart lär dom gå utan.. Jag började gå när jag var 8 månader och tjejerna är snart 8 månader korrigerat! Galet!! Var är mina bebisar?!❤

När vi kom hem och hade ätit lekte vi. Dom är så mammiga nu och speciellt Filli kan knappt vara utan mig! Men trots att det är småjobbigt ibland när man inte ens får gå på toa så tycker jag det är extremt mysigt ändå! Dom vill liksom ha mig, deras mamma?❤

Nu ligger jag och halvsover och hoppas på en bra natt! Imorgon ska vi hämta paket hoppas jag och även plugga utöver det vanliga! Sov gott?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *