Blandat,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Vardag

En dag på Strömsholm

 

Hej fina! Imorse fick tjejerna frukost som vanligt, sen byttes blöja och sen kläddes dom på. Efter kastade jag iordning skötväskan och så packade vi in oss i bilen och åkte till Strömsholm. Grace har blivit sämre och vi åkte därför in akut på morgonen. Vi fick komma in direkt då hennes andning var påverkad och veterinären kom direkt. Denna veterinär fick jag förtroende för direkt, till skillnad från den vi träffade i torsdags.

Hon fick åka ner för röntgen direkt efter att hon hade blivit undersökt och där togs tre bilder, en på varje sida av lungorna och en uppifrån som visade hela bröstet. Infart sattes och så kom dom till oss som satt i vårt rum. Dom såg stora förändringar på lungorna vilket tydde på lunginflammation. Dom ville även ta ultraljud på hjärtat för att utesluta det, vilket dom gjorde och tack gode gud såg allt bra ut!???

Blodprover togs och vi fick vara kvar läääänge. Hon fick antibiotika utskrivet som hon ska äta i 10 dagar och så har vi återbesök på måndag nästa vecka. Då tas nya röntgenbilder och blodprover. Stackars älskade hund❤ Hon har hostat, haft snabb andning, matvägrat, låtit när hon ätit och detta är bara några symptom. Är så glad att hon har så bra försäkring!? Skulle aldrig svika mina djur❤

Vi kom hem lagom till mellis och sen blev det bara lek! Så skönt för dom att få krypa, ställa sig och leka efter att ha suttit still hela förmiddagen! Dom charmade varenda en där borta och hela tiden stod någon utanför dörren och beundrade genom det lilla fönstret? Även Grace charmade alla som är så snäll och lugn❤

Mamma kikade förbi efter jobbet och just när hon kom satt tjejerna i badet och plaskade. När dom badat klart åkte jag och hämtade Grace antibiotika och sen hem igen. Kvällen har vart lugn vilket vart skönt efter den jobbiga förmiddagen, men såå skönt att ha fått veta varför hon vart dålig❤ Nu är det sovdags för min del och imorgon står plugg på schemat!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *