Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Myssöndag

 

God kväll kära ni! Eller god natt kanske man ska säga?? Hur som, vi har haft en så mysig dag! Brorsan sov här igår till idag och vi gick upp klockan 8 efter en superbra natt. Vi har lekt, busat, gosat och skrattat hela dagen tillsammans med tjejernas världens bästa morbror!

Vi åt lunch på balkongen som jag berättade tidigare och när tjejerna sov middag spelade vi yatzy på balkongen i solen! Det fläktade så skönt och vi hade så roligt? Pappa kom förbi vid 13.30 och satte upp hyllorna i köket som jag längtat och tjatat efter! Såå fint blev det och det börjar kännas som ett riktigt hem. Vårt hem?

Brorsan följde med när pappa skulle hem och när tjejerna vaknade var det dags för mellis. Pannkakor med banan fick det bli och dom åt som hästar! Såå gott var det? Efter blev det lek på rummet ett tag innan jag sjalade upp tjejerna och tog Grace på en promenad. Vi gick och mötte mamma när hon slutade jobbet och så gick vi hem för att laga lunch. När vi kom hem åkte jag och hämtade syrran för att åka till stallet.

Det har vart strålande sol hela dagen så vi badade “blandflocken” då dom knappt har någon skugga i hagen. Tur det är åker vid hagarna så det blåser. Verkade även Yster och Sessan innan vi åkte.

Tjejerna hade somnat när vi kom hem så jag, mamma och syrran åt kvällsmat tillsammans innan dom åkte hem. Saga har sovit lite oroligt och vaknade därför och fick komma upp då hon var klarvaken till slut. Nu, 23.20 har hon  ä n t l i g e n  somnat!?? Enda bra med att dom vaknar efter läggning är att man får extra mycket bebisgos? Filli har sovit gott hela kvällen som tur är❤

Nu ligger även jag i sängen och tänker sova. Imorgon blir en jobbig dag men ni får veta mer då. Puss på er?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *