Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Lunch på balkongen


Hej fina ni! Igår var vi hos föräldrarna hela eftermiddagen och åkte inte hem förrän efter 20. Vi lekte, spelade fotboll, kastade vattenballonger och mös massor! Brorsan följde med hem sov kvar så när tjejerna somnat satte vi på Husdjurens Hemliga Liv och till slut somnade jag? Jag somnar  a l l t i d  när vi kollar på film?

Tjejerna vaknade klockan sex, fick ersättning och sen blev det lek tills det var dags för frukost. Efter kom mamma förbi innan jobbet och busade en stund och hjälpte sen städa lite.

Tjejerna sov middag fram till klockan 11 och efter var det lunchdags. Eftersom dom äter mycket själva fick dom äta i köket och medans dom lekte åt vi lunch på balkongen. Tacos! Det blåser såå skönt och snart ska vi gå till lekparken!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *