Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

En dag på Strömsholm

 

God kväll! Ska försöka sammanfatta dagen någorlunda kort.. Natten var kass! Tjejerna vaknade vid 2 och ville ha ersättning och efter dom fått det märkte jag att Grace mådde dåligt så jag somnade inte om förrän efter 4. Men så vaknade ju tjejerna 6 och somnade inte om förrän 7 innan vi gick upp vid 8. Jag ringde Strömsholm som ordnade akuttid så efter frukosten klädde vi på oss och åkte till föräldrarna där syskonen var hemma och vaktade tjejerna medan jag åkte iväg.

Grace har matvägrat sedan i måndags men jag tyckte i går att hon började bli uttorkad så jag försökte få i henne mer vätska, hon har druckit men inte som vanligt och hon har vart väldigt slö och hängig vilket inte alls är likt henne.

Hur som helst åkte jag in. Jag hade världens senario i huvudet om hur det kunde sluta så jag hade sån enorm spänningshuvudvärk (& dålig natt på det..). Vi fick komma in efter en stund men fick sedan vänta på veterinären. Vi fick sitta i ett eget valpen vilket var skönt med tanke på både mitt och Grace mående samt valpis som var ute på vift för första gången. Veterinären kom och prover togs, hon hade lite lågt blodsocker vilket är då hon inte ätit, och något förhöjda vita blodkroppar. Hon fick dropp och det sas att om hon åt fick hon åka hem under koll, annars skulle hon röntgas och eventuellt bli kvar. När droppet fått gå in provade vi ge lite mat och hon slukade det lilla hon fick!! Lycka är!!

Hon har verkligen ratat allt hon fått sedan i måndags och det hon behövde var dropp för att komma på fötterna!❤ Vi fick åka hem och hon observeras hela tiden men vilken skillnad det är på hund redan! Jag är så glad så ni förstår inte!!

När vi väl fått åka lämnades dom av hemma och jag åkte till föräldrarna för att hämta tjejerna. Vi åt tillsammans och dom hade köpt pizza, vilket lyx! Jag som bara ätit frukost vid 8.30 var vääldigt hungrig när jag kom dit! Mums?

Tjejerna har haft det super med syskonen som vart såå duktiga! Mamma och pappa kom hem vid 14-15 och då fick tjejerna bada i sin pool med bollar! Dessa två alltså.. Tänk att bada är så kul! Dom är precis som jag och min syster när vi var små!? Efter maten åkte vi hem men tyvärr somnade tjejerna i bilen och deras läggning blev kaotisk. Med sprängande huvudvärk på det trodde jag ärligt att huvudet skulle gå av! Mamma var snäll och kom förbi så jag kunde vila huvudet och efter ett tag var det bättre! Det är inte borta men bättre än innan.

Nu sover tjejerna och denna mamman ska sova nu med! Hoppas ni haft en bra dag fina ni?

Wp strular så fler bilder får ni imorgon?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *