Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Sleepover & avslutning

 

Hej fina ni! Igår kväll kom syrran hit så vi åkte till affären en snabbis och handlade lite mat för att sedan natta flickorna när vi kom hem. Tjejerna somnade ovaggade och då satte vi igång och lagade mat åt oss. Tacos! Vi drog på film och mös ner oss i soffan och åt mat! Hon skulle sova här så vi kollade på film tills det var dags att sova! Fia sov bra men Saga var lite smått orolig och somnade om så fort jag buffade lite på rumpan och klappade på ryggen.

Vi vaknade 7.30 och då fick tjejerna väcka moster. Bästa uppvaknandet helt klart! Jag passade på att ta en snabbdusch och sen var det frukostdags. När vi ätit upp var det bara klä på oss för att sedan åka till brorsans skola och möta upp mamma. Idag var det avslutning för honom så nu har båda syskonen sommarlov☀️ Solen är dock som bortblåst?

När vi (nu syskonen) går på lov brukar vi äta något gott, och idag invigde vi nya YumYum på Hälla. Jättegod mat! Efter blev det en snabb tur till Erikslund för att kolla i butiker och handla lite smått!

Nu är vi hemma igen och tjejerna sover middag, jag slappar på soffan just nu men ska ta tag i städningen strax!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *