7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Vardag

En dag i Stockholm

 

Hej fina ni! Idag har vi vart i stockholm på vår årliga shoppingrunda. Tradition så klart! Det är jag, syrran, mamma, moster och flickorna!

Vi åkte hemifrån vid 9 för att ta tåget 9.40. Vilket jäkla meck att fälla ihop vagn och få med allt! Det gick iallafall bra och vi var framme ca 10.40. Vi har kollat i affärer, ätit god mat och haft trevligt sällskap!

Lunchen tog vi på TGI Friday’s (också tradition) och vi lyxade till det med förrätt och god huvudrätt som för min del bestod av deras kycklingburgare! Kan lova att vi inte gick hungriga därifrån!

Tanken var att jag skulle handla främst till mig då tjejerna har så dom klarar sig (bokstavligen), men det slutade iallafall med att jag handlade åt dom? Dom fick en hel drös med kläder och jag en tröja, en klänning och ett par byxor! Så fina saker och bilder på det kommer imorgon!

Tjejerna har vart så duktiga hela dagen och inte en sur min! Världens bästa flickor charmade hela huvudstaden! Vi kom hem lagom till läggdags men dom fick leka ett tag när vi kom hem, det gillade dom! Saga somnade bums efter att jag nattat dom men Fia satt med mig ett tag då hon inte ville sova, men till slut somnade även hon?

Nu ligger jag i sängen, trött som bara den och hoppas på en bra natts sömn! Hoppas ni haft en fin dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *