Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Vardag

En riktig stalldag

 

Fia kom aldrig till ro igår efter hon somnat så natten var inge bra alls för vår del, förutom för Saga som sov hela natten. Man får vara glad för det lilla, hade vart värre om båda var vakna och inte kunde sova!????

Eftersom natten inte var något att hurra över tog vi det bara lugnt på förmiddagen. Tjejerna sov middag i lekhagen och då passade jag på att ta ett varmt bad. När dom vaknade var det dags för lunch så jag ställde mig och lagade mat medans dom lekte. Idag blev det plockmat som bestod av pasta, broccoli, ärtor och vegkorv. Mums tyckte tjejerna men mamman tyckte det var mindre roligt att städa?

Efter lunch kom halva familjen hit och jag och syrran stack till stallet. Ena hingsten åkte idag och vi fixade iordning en tillfällig hage så dom kan beta ner så det blir lite fint runt om! Medans syrran fixade passade jag på att köra en av våra fem och det gick super. Han var så duktig!?

När vi kom hem var det dags för kvällsmat och då åkte familjen hem. Nu är det lek för hela slanten och snart är det sovdags. När dom somnat ska jag packa inför imorgon, får inte glömma något!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *