Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Tävling & Sponsring

Inlägg i samarbete med Hoppiloo

Inlägget är i samarbete med Hoppiloo & innehåller reklam

Hej fina ni! Idag damp det ner ett litet paket i brevlådan som visade sig vara från Hoppiloo! I paketet låg två såå fina hårband som vi i samarbete med Hoppiloo ska prova och recensera! Så det har vi gjort idag!

Vi har vart iväg och fikat med tjejernas gammelmorfar och tjejerna hade klätt upp sig i både klänning och de fina hårbanden vi fått!

Jag älskar att banden är så breda och elastiska, dom sitter inte för hårt och tjejerna älskar dom! Det är så fina färger och superbra kvalité vilket vi gillar!

Vi gillar också att personalen är trevlig och utåtriktad samt att leveransen kom väldigt snabbt! Utöver hårband har dom även annat superfint, bland annat så fina kjolar tjejerna ska få! Följ dom på instagram och Facebook så missar ni inga nyheter! Och vet ni vad som är så bra? Just nu har dom 25% rabatt på hela sortimentet!? Använd koden SWE så dras rabatten av!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *