Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Stanna upp!

 

Hej fina, hoppas ni sovit gott. Vi har sovit toppen! Tjejerna somnade som vanligt 18.30 och jag råkade somna till ca en timme vid 20.30 men somnade gott om ugen vid 23. Vi sov fram till 05.30 och då fick tjejerna ersättning, därefter blev det lek i ca 40 minuter innan vi somnade om till 07.40 igen! Såå skönt!?? Så idag är vi pigga!

Igår kom jag in på en tjejs Instagram, ni vet när man sitter och kollar runt fast man egentligen inte kollar? Hur som helst var det en mamma som förlorat sin dotter förra året, samma dag hon föddes. Jag blev så berörd och var verkligen tvungen att stanna upp och bara tänka.

Hur vanligt är det inte att man tar saker och ting för givet? Jag tycker alla ska stanna upp och bara njuta, njuta av det liv vi har och vara tacksamma över det! Man vet aldrig när livet tar en vändning och att sitta och ångra sig över att man var på ett vis, eller inte gjorde si eller så, det är inget man vill fundera över!

Jag försökte sätta mig in i hur den här mamman hade det, att ha förlorat sitt barn. Jag var livrädd under hela min graviditet och försökte hela tiden vara förberedd på det värsta, trots att man aldrig kan vara förberedd på det. Jag var rädd innan varje ultraljud att ena tjejen skulle ha dött, jag var rädd att dom skulle se något avvikande som skulle avgöra vårt liv, jag var livrädd över förlossningen, tänk om något skulle gå snett? Jag var rädd över minuterna efter förlossningen, tänk om dom behövde hjälp med allt!

Jag hade tur. Jag och tjejerna klarade graviditeten på åtta månader, vi klarade förlossningen, dom klarade sig helt utan hjälp. Jag fick åka hem med två starka, vackra prinsessor, men tänk alla som åker in för att få barn, men åker hem själva, utan barn. Man kan inte föreställa sig! Det går inte.

Jag stannar ofta upp och tittar på mina flickor, beundrar dom, jag är så tacksam och glad, för det hade kunnat sluta annorlunda.

När tröttheten kickar in, man blir frustrerad, ledsen, kanske till och med arg, tänk då på dom som har förlorat ett barn. Jag är ganska säker på att dom hade velat byta med en.. Jag är tacksam över tröttheten, att jag får känna alla dessa miljoner känslor man känner varje dag, att jag får hålla, krama och pussa mina barn. Jag är tacksam över mitt liv!❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *