Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Inköp,  Leva & Bo,  Mat & Bak,  Tävling & Sponsring

Inlägg i samarbete med Delitea

Inlägget innehåller reklam och samarbete med Delitea

Jag tror dom flesta barnfamiljerna håller med om att det är så mycket skönare att kunna handla på nätet och få sakerna direkt till dörren! Speciellt med småbarn! Därför har jag nu fått äran att i samarbete med Delitea ge er, kära läsare, en rabattkod som ger er 10% rabatt på hela köpet! Koden är giltig en månad framöver och går att använda flera gånger! Uppge bara ‘twinmom‘ i kassan så dras rabatten av!??

Delitea är ett relativt nystartat företag på nätet där du kan beställa mat direkt till dörren! Dom har allt du kan tänka dig och inte nog med det, dom har trevlig personal, bra service och snabb leverans! Hur bra är inte det?! Hemsidan är lättnavigerad och du hittar lätt det du söker, och dessutom är dom billigare än fysiska butiker så vi kan handla mer!

Jag älskar Delitea och kan gott rekommendera dom! Så kika in på deras hemsida och använd koden ‘twinmom‘ innan tiden är ute!?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *