7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  S&S första,  Träning,  Vardag

Sleepover & promenad

 

Hej fina ni! Igår åkte jag och hämtade flickorna hos föräldrarna på eftermiddagen. Det var skönt att hinna fixa här hemma hela dagen och bara gosa när dom kom hem efter att ha sovit där?

Med oss hade vi brorsan som skulle sova över här till idag så på vägen hem igår köpte vi med oss mat och lyxade lite framför TVn. Tjejerna råkade somna i bilen på vägen hem så det blev knas allting med deras rutiner och dom somnade inte förrän 20.45?

Natten var så där, Fia vaknade några gånger och ville ha närhet men annars sov dom gott. Vi gick upp strax innan 8 och åt frukost och så kom mamma förbi två minuter innan jobbet.

Efter frukosten tog vi på oss ytterkläder och gick på promenad. Vi gick till Maxi och handlade mat och jag hade tjejerna i sjalen hela tiden så dom sov middag där! Så nöjda och så mysigt❤ Vagnen agerade idag bärvagn!

Vi kom hem strax innan 12 och då var det bara göra iordning mat åt tjejerna. Pappa kom förbi och hämtade brorsan och då fixade jag mat åt mig. En smoothie fick det bli till lunch idag. Just nu sover flickorna middag och jag ska städa lite?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *