Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Jag har ett beroende

 

Herregud.. Innan jag fick barn tänkte jag att jag kommer aldrig äga en bärsjal. Vad är vitsen liksom? Det var typ gammalmodigt tyckte jag då. Sen fick jag barn och skaffade min första bärsjal, en svart tricot slen. Så underbar och tjejerna gillade den massor!

Sen blev dom större och en strechig sjal är inte att föredra då så jag satt och kollade runt efter en vävd sjal för att kunna tandembära tjejerna. Så jag hittade en på (läs flera) jag ville ha och bestämde mig för en som jag beställde. Jag tänkte att vem behöver fler än två? Pffff! Det fick jag käka upp?

Jag är så kär i min nya sjal att jag villhöver fler!! Finns så många fina och det underlättar min vardag massor med tanke på att man ska ut med hundar, till och från bilen osv när man bor på tredje våningen utan hiss! Listan är lång vad gäller fördelar och enda nackdelen är att jag inte har råd med alla jag vill ha?

Det är så mysigt att bära i sjal och tjejerna verkligen älskar det! Man får armarna fria och det man får inte ont någonstans! Jag älskar att ha tjejerna nära och nu när dom är så stora och väger en del så är sjal bästa alternativet!?

Hur som helst så finns det fyra jag vill ha, som jag är K Ä R  i! Vi får se vilken det blir sen men fler blir det!? Mitt nya beroende?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *