7-9 månader,  Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Graviditeten,  S&S,  Vardag

Uppe med tuppen

 

Godmorgon fina ni! Hoppas ni haft en bra helg hittills och att ni sovit gott. Igår sov ju tjejerna hos deras mormor och morfar som jag berättade, och då tänkte jag att idag ska jag sova ut och sova tills jag vaknar av mig själv! Vakna av mig själv gjorde jag ju, men inte trodde jag att jag skulle vakna klockan 8? Jaja, utvilad är jag iallafall!

Ska ta och göra lite frukost för att sedan städa lite och efter det plugga lite. Det är kasst väder ute och lär börja regna senare. I eftermiddag blir det stallet och sätta tillfällig hage och sen ska jag bara gosa med mina små busungar❤

Bifogar en bild från förra sommaren, exakt ett år sedan idag. Förra året, 4 juni tog vi första doppets poolen och idag, ett år senare känns det som höst?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *