Blandat,  Bloggen,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  Tävling & Sponsring

Köpbarnvagn.se – rabatt

Inlägget innehåller reklam & sponsring av Köpbarnvagn.se

Jag är säker på att dom flesta av er redan är kunder på Köpbarnvagn.se och eftersom jag älskar deras produkter (& er) så har jag nu fått äran att ge ut en rabattkod som ger er hela 15% rabatt på deras sortiment! Uppge bara ‘Twinmom15’ i kassan så dras rabatten av! Koden gäller inte barnvagnar, bilstolar & redan nedsatta varor!

Tjejerna kommer få en lekstuga som kommer stå hos föräldrarna och jag är i full gång med planering av inredning! Stugan ska målas faluröd med vita knutar (precis som huset) och det kommer bli ett litet vitt staket runt om som en liten trädgård! Såå, nu behöver vi alltså både utemöbler och inredning i stugan och eftersom Köpbarnvagn.se har allt så kommer det inhandlas där! Här är lite tips på vad jag tänkt hittills, vimpel, utemöbler, bord med två stolar inne och lite annat, men mycket mer ska in och det får ni se bild på sen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *