7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Fluffposten är här

 

Som jag väntat! Jag berättade ju förut att jag beställde ny bärsjal och jag har väntat en evighet känns det som! Egentligen en vecka? Men men! Hur som helst så kom den idag!! Jag var ju givetvis tvungen att testa den direkt och jag är kär! Imorgon ska den tvättas för att brytas in och sen kommer den användas flitigt! Är så glad att den hann komma innan vi åker till Stockholm!?

Här är ett väldigt snabbt knyt bara för att prova så bättre bilder kommer, likaså bättre bilder på sjalen!

I eftermiddags kom syrran och mamma hit och mös med flickorna. Jag och syrran åkte till erikslund en snabbis och handlade lite smått för att sedan åka och köpa ChopChop och lyxa här hemma! Efter tjejerna somnat för natten har jag bara tagit det lugnt. Imorgon är det plugg på schemat och nu är det snart sovdags. Hoppas ni haft en bra dag?

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *