7-9 månader,  Blandat,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Matvägrande barn

 

Gaaah, just nu har jag ett barn som matvägrar totalt. Saga är alltså den lilla kräsna grodan som inte alls tycker mat är något att ha!?? Hon åt relativt dåligt igår kväll men idag tar priset. Hon vägrade gröten imorse och satt bara och skakade på huvudet när skeden kom. Tänkte att jag provar med yoghurt och då åt hon två skedar och sen var det samma visa igen.

När vi var klara med frukosten gick vi in på rummet och lekte och sen kom mamma förbi en stund innan jobbet. Sen var det sovdags och under tiden passade jag på att hänga tvätt och slappa i soffan. Värt, i know!

Hur som helst så var det lunch när tjejerna vaknade och Fia åt som vanligt, men Saga vägrade igen. Jag har nu försökt få i henne A L L T vi har hemma i princip men inget vill hon ha! Till slut gav jag upp och just nu leker vi.. Jag tror vägrandet beror på att fler tänder är på g, men herregud, ungen måste ju äta!

Nu får vi snart besök och jag hoppas jag får i Saga lite mellis sen! Håll tummarna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *