Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Vandrande zombie

 

Hej fina ni! Igår skulle det ju komma upp en vlogg från dagen, men kvällen blev smått kaotisk då Saga inte kom till ro! Jag var så galet trött att när hon somnat, somnade även jag. Sen var natten värre än värst och jag vaknade med huvudvärk.. Bra start på dagen! Idag är jag med andra ord en vandrande zombie!

Efter frukost åkte vi till verkstaden för att lämna in bilen igen för att få den fixad så den kan besiktigas igen. Fick en lånebil som vi fick kånka in bilstolarna i. Det är en automat vilket jag inte är van vid så får smått panik varje gång jag ska växla och kommer på att jag inte ska det? Vi åkte till stallet och kollade till hästarna snabbt och sen hem för mat. Efter maten blev det lite lek på rummet innan dom var så trötta och det var dags för middagslur.

Fia vaknade alldeles nyss och gosar med mig just nu. Regnet öser ner ute så blir en riktig mysdag idag? Slänger upp lite bilder från gårdagen eftersom det inte blev något inlägg igår kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *