7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Lycka är

 

Det finns så mycket som gör en lycklig, men vad gör en allra lyckligast? Pengar? Vänner? Familj? Kärlek? För mig är det utan tvekan familjen som gör mig lyckligast. I familjen ingår också djuren!

Jag är så lyckligt lottad som varje dag får gosa med mina barn, dom som betyder allra mest för mig! Det är helt galet när man tänker på det, att jag är mamma till inte bara en, utan två prinsessor! Det hade jag aldrig trott för två år sedan!

Folk, och speciellt äldre pratar ofta om att man ska leva livet innan man skaffar familj, men vad innebär det då? För mig handlar det inte om att dricka och vara ute varje helg som för så många andra ungdomar, det handlar heller inte om att resa till varenda land i världen, eller att ha mest pengar på kontot. För mig är det att ha sin familj, se sina barn växa upp, vakna en lördagmorgon och mysa i sängen innan frukost, ha roligt tillsammans och bara finnas där för varann! Det är att leva livet!

 

Flickorna somnade 18.30 och då passade jag på att ta ett varmt, avkopplande bad. Sen kröp jag ner i sängen och nu är det sovdags! Är så trött så ögonen sluter sig hela tiden! Hoppas ni haft en bra dag idag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *