Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Träning,  Vardag

Hjärtattack på ingång

 

Hela förmiddagen har gått åt till att försöka hålla sig lugn och sansad. Jag har nämligen två små terrorister här hemma som ska klättra och ställa sig mot allt! Jag lär få en hjärtattack snart? Man är verkligen på helspänn när man måste kolla så dom inte ramlar och slår ihjäl sig, och fort går det! I dessa lägen önskar man att man hade minst 8 armar!?

Idag ska vi prova något annorlunda! Vi ska vlogga! Resultatet kommer ikväll, och jag skulle gärna vilja höra era åsikter sen? Jag är så ny på detta så det kommer inte bli bra, så nu får ha överseende med det?

Nu ska vi ta och gå ut på promenad i solen! Blir en lång promenad för träningens skull och så tar vi en tur till lekparken!? Hoppas ni får en fin dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *