7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  S&S första,  Vardag

Vi checkar ut

 

Hej fina ni! Hoppas ni haft en fin dag! Imorse kom syrran hit för att hjälpa med tjejerna så jag skulle få klart tårtan till mamma. Dom kom hem från Spanien inatt så idag var första gången dom sågs på en vecka? När allt var klart åkte vi och köpte blommor på Plantagen och sen ut till föräldrarna. Så roligt att äntligen ses igen?

Vi fick massor av fina presenter från Spanien och tjejerna fick även en pool med bollar som vi så klart inveg efter fikat! Dom fick vatten i också och jisses vad dom älskade det!? Denna kommer användas flitigt i sommar och sen som bollhav inne!

Jag och syrran åkte och fixade stallet medan tjejerna var hemma hos föräldrarna och sov middag. Efter åkte vi och hämtade upp resten av familjen utom pappa som skulle vara hemma, hämtade upp syrrans kompis och åkte till Maxi. Handlade lite snabbt och sen hem till mig för mat. Kastade på mig lite mascara och sen åkte jag, syrran och Frida ner på stan för att se nya Pirates på bio! Så bra men syrran var besviken över att Orlando inte var med mer? Nu är vi hemma igen och jag har krupit ner i sängen.

Dagen har vart super och jag har fått fira min första mors dag! Jag fick så fint halsband och örhängen❤ Bilder kommer på allt imorgon! Nu är det dock dags att checka ut och hoppas på en fin dag imorgon! Sov gott kära ni?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *