Blandat,  Familjen,  S&S första,  Vardag

Idag firar vi alla mammor

Idag är det mors dag och det ska ju givetvis firas. Idag firar jag min första mors dag, jag firar att jag är mamma till världens finaste tjejer. Idag firar vi även den kvinna som betyder allt för mig, min mamma.

Min mamma är inte bara min mamma. Hon är min hjälte, den människa som alltid funnits där för mig. Genom roligt, jobbigt och tråkigt, genom alla mina galenskap och knäppa idéer. Hon stöttar och hjälper oavsett vad, hon finns alltid vid ens sida. Hon är min bästa vän, mitt allt! Så, idag är det henne jag firar! Tack för att du finns, för allt du gör för mig och tjejerna, och för att just du är du! Jag är så glad att mina barn får ha dig som mormor❤

Bilden nedan är tagen en stund efter tjejerna föddes. Mamma fick hålla medans barnmorskorna kollade igenom mig efter förlossningen, och här ser ni alltså världens stoltaste och gladaste (samt tröttaste) nyblivna mormorn!

Vi firade med presenter och tårta gjord av browniebotten, hallonmousse och vit chokladfluff. Dekorerad med macarons med hallon- och vit chokladkräm.

 

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *