7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  S&S första,  Vardag

Sommaren är här!!

 

Hej fina ni! Har ni också strålande sol? Nu är verkligen sommaren här på riktigt och jag njuter till fullo!☀️ Idag kommer familjen hem från Spanien efter en veckas semester och imorgon är det mors dag. Har massor att fixa inför morgondagen! Jag insåg även precis att jag fyller år om mindre än en vecka? Kan inte förstå det riktigt tror jag! Tiden bara susar förbi!

Idag har vi vart väldigt trötta under förmiddagen så vi har bara lekt en massa. Efter lunch åkte vi till stallet så medans tjejerna lekte fixade jag vatten till alla hagar, kollade så ingen hade sår osv, matade kaninerna och pussade på alla. Nu är vi hos föräldrarna och njuter av vädret! Det är ju helt underbart?

Om ett tag är det mellis och sen ska vi springa in på Willys och handla lite snabbt. I kväll när tjejerna somnat blir det bakning så det står härliga till! Hoppas ni har lika underbart som vi har det?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *