7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Fluffpost

 

Godmorgon kära ni! Natten har vart bra och vi gick upp nu klockan 8. Just nu äts det frukost, yoghurt med banan för min del och gröt med äppelpuré för tjejernas del! Mums!?

Jag har burit tjejerna i min Tricot-Slen sen dom föddes och älskar den, men nu är dom för stora för att bäras tillsammans i den och jag har därför kollat efter en ny vävd istället. Jag hittade två jag blev kär i, och igår beställde jag den ena? Blev en present åt mig själv med en liten del från mamma också?

Den jag beställde är sååå fin men efter fick jag ångest och undrade om det var den andra jag skulle haft.. Men jag vill ju ha båda och hade känt så om jag beställt den andra istället också! Tyvärr är dom ju inte billiga så kanske får önska mig den andra i julklapp?

Hur som helst så kommer jag nu kunna köra tandem hip med dom vilket är så skönt! Det är så enkelt att knyta, så smidigt att ha dom på höfterna och man får varken ont någonstans eller blir trött! Underbart! Nu får vår fluffpost komma snart❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *