Blandat,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Att bara vara

 

Hej fina ni! Idag har vi haft fullt upp så bloggen har fått vila lite! Vid lunch idag kom tjejernas gammelmormor, också kallad GM. Hon har jobbat så mycket så det var ett tag sedan vi sågs, så det var roligt att hon kom idag! Vi fikade lite och packade sedan in oss i bilen och åkte till stallet. Tjejerna sov middag i princip hela tiden där så jag kunde fixa i lugn och ro och mormor kunde kolla runt och hälsa på hästarna?

När vi var klara med allt åkte vi hem igen. Dock bestämde jag mig för att åka till föräldrarna då det var så fint väder, så vi släppte bara av mormor och åkte ut igen. Solen sken så starkt och det var så varmt och skönt så jag gjorde en skuggplats åt tjejerna och satte la mig i solen bredvid dom! Dom lekte och min vita kropp fick lite D-vitamin!?☀️

Efter ett tag fick tjejerna bada i en stor låda som föräldrarna har vilket dom älskade! Dom plaskade så det stänkte överallt? När vi var klara åkte vi hem lagom till maten. Sen har vi bara lekt. Har vart så skönt att bara vara. Jag älskar att vara i stallet och hos föräldrarna, det är så skönt, helt annan luft än inne i stan, och så tyst! Det enda man hör är i princip bara löven och gnäggande hästar?

Tjejerna sover sedan ett tag tillbaka och jag har dels myst med Dreamy, fixat till djuren, städat och ordnat inför morgondagen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *