7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  S&S första,  Vardag

En riktig djurdag

 

Idag har vart en riktig djurdag! Efter mellis åkte vi till stallet. Charlie fick följa med och springa lös medans det fixades. Idag kom Poison, Bebbes pappa, och släpptes ihop med Sessan. Hann bli ett språng innan vi åkte så nästa år väntas fölis förhoppningsvis??

Tjejerna var så duktiga och kollade på medans jag vattnade hästarna, plockade och matade kaninerna! Efter åkte vi hem och lagade mat. Det var två hungriga tjejer och det var smått kaos vid maten idag. När maten var uppäten lekte vi på rummet länge. Så busiga och roliga mina små charmtroll? Grace kom in i rummet så jag pratade med henne för att två sekunder senare vända mig mot tjejerna och inser att Fia satt sig upp själv!! Mina stora tjejer❤

När tjejerna somnat för natten hängde jag tvätt, mös med hundarna, plockade och diskade. Idag följde Grace med ut på sista promenaden vilket hon inte gjort sedan bebis kom! Men när hon var klar sprang hon mot porten och skulle upp❤ Nu är det sovdags och imorgon kommer tjejernas gammelmormor över ett tag!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *