Blandat,  Flickorna,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Bebisdejt

 

Hej fina! Vilket väder vi har idag? Solen skiner och det är i princip helt vindstilla☀️

Idag var vi på bebisdejt! Vi mötte upp en kompis och hennes son som är en månad äldre än tjejerna, och tog en dag på Erikslund! Först blev det en lunchmacka på Espresso House och sen kollade vi i affärer. Efter ett tag satte vi oss igen och matade barn samt fikade lite. En riktigt trevlig dag!? Tjejerna var dock väldigt tillbakadragna och kollade mest på Helena och Colin? Idag har vi blivit stoppade av minst 15 personer som ville kolla på tjejerna och varje gång satt dom frågande och undrade varför dom ville prata med dom?

Nu har vi precis kommit hem. Lilla Dreamy (som valpen kommer kallas, A dream come true) ligger och äter för fullt och vi ska strax åka till stallet och fixa. Idag kommer Poison, Bebbes pappa och Sessans pojkvän som ska gå här i sommar! Stackars Sessan är enda stoet?

Just nu ligger tjejerna och leker på rummet vilket dom längtat efter! Det är inte alls roligt att sitta i vagnen hela förmiddagen! Efter stallet blir det bus på mormor och morfars gräsmatta? Hoppas ni har en fin dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *