7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Välkommen bebis!

 

Hej fina ni! Imorse blev jag väckt 05.30  av att Grace kom och ställde sig vid sängen och gnällde. Jag förstod att det var dags att föda och jag följde efter henne till hennes bädd. Strax efter 6 föddes en välskapt liten tik som nu fått namnet A dream come true, smeknamn återstår att se? Både mamma och dotter mår toppen och jag är så galet stolt över min lilla tjej och så tacksam över att hon väckte mig när det var dags❤

Tjejerna vaknade strax efter att valpen var född och när allt var klart kröp vi ner i min säng och somnade om till 8. Därefter gick vi upp och åt frukost. Idag blev det havregrynsgröt med mango och havredryck! Mums? Efter blev det lek på rummet!

Har hunnit tvätta en maskin med tvätt också men annars har det vart en lugn förmiddag. Strax efter 13.15 kom BVC för 8 månaders koll och tjejerna var först lite reserverade men mjuknade snabbt upp! Saga vägde 6940g och Sofia 7450g! Mina stora små tjejer?

Nu sover flickorna och jag ska mysa med Grace och bebis, när dom vaknar är det dags för mellis och sen blir det stallet en snabbis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *