7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

8 månader sedan

Imorse, för 8 månader sedan föddes dom mest fantastiska och finaste flickorna på denna jord! För 8 månader sedan! Jag kan verkligen inte förstå var tiden tagit vägen! För 8 månader sedan blev jag mamma! Denna tid har vart den mest fantastiska, tålamodsprövande, underbara och roligaste tiden i mitt liv!❤ Idag har tjejerna alltså vart lika länge på utsidan, som dom var i min mage!

Tiden har gått så fruktansvärt fort och det känns som dom kom igår, men samtidigt som att dom alltid vart här! Jag älskar mina tjejer så det gör ont❤

Idag var vi iväg till stallet efter BVC var här. Hästarna skulle ha nytt vatten, kollas till och gosas med! Alla mådde bra och vi åkte hem och åt mat efteråt. Det var två trötta men busiga flickor efter maten! Vi lekte på deras rum länge och dom säger hela tiden mamma? Mitt hjärta smälter varje gång?

Jag har precis vart ut med Charlie och har krupit ner i sängen. Grace har inte velat gå ut idag och ligger bara i bädden med bebis. Hon är så duktig❤ Nu blir det att sova och imorgon ska vi på dejt med en vän och hennes son!? Sov så gott fina ni?

Det är så mysigt att ligga och känna på mammas läppar❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *