Blandat,  Djuren,  Familjen,  S&S,  Vardag

Lördagsmys

 

Godmorgon! Eller ja, vi har vart vakna sedan 8 med en middagslur för tjejernas del, så morgon är det ju inte! Hur som helst så har tjejerna återgått till att sova hela nätter igen, tack och lov!?? Dom där uppvaken stör ju hela sömnen och jag är så glad och tacksam över dom där timmarna!

När vi satt och åt frukost kom familjen förbi och sa hejdå för nu är dom på semester! Med sig hade dom nya kläder åt tjejerna, två tröjor med Mimmi på och byxor! Så fina!

När familjen åkt lekte vi på rummet ett tag innan det var dags att sova middag. Jag låg och mös med dom en stund och slingrade mig sedan där ifrån för att hinna fixa lite, men fem minuter senare vaknade Saga och sitter och myser med mig i soffan just nu!? Strax är det dags för mat och senare blir det stallet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *