Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Dejtnight

 

Idag kom min moster hit för att följa med mig och tjejerna till stallet. Hon agerade barnvakt medan jag fixade till hästarna och kaninerna. Vi var där ett bra tag och när allt var klart åkte vi hem och det var dags för mellis. Idag blev det smoothie! Mums!?

Moster gick efter efter mellis och jag och tjejerna lekte. Det är så roligt att leka med dom nu för dom verkligen leker tillbaka! Jag älskar att få dom att skratta högt och man verkligen ser lyckan i ögonen på dom❤ Mitt hjärta smälter varje gång jag ser dom?

Sen var det matdags. Kladd som vanligt men som tur är köpte jag såna haklappar man drar på så nu skyddas kläderna lite bättre iallafall!?? Efter maten lekte vi fram tills det var sovdags och jisses så trötta tjejer jag hade! Båda somnade direkt och jag satte mig i soffan och bara slappade! Efter hundarna vart ut på sista promenaden hoppade jag ner i sängen och kollade på “Jane the Virgin” och nu är det dags för datenight med John Blund! Är förvånad att jag ens orkade hålla mig vaken till nu? Sov gott fina ni!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *