Blandat,  Bloggen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Mina superhjärtar

? Inlägget är i samarbete med Libero ?

Superhjältar finns det många av, och när man säger det så tänker man genast på exempelvis Spiderman och Batman. Men i vardagen har vi alla våra egna superhjältar och nu ska dom hyllas!

Jag har många superhjältar, men mina främsta är mina barn! Det är två starka flickor med kämparglöd som trots för tidig födsel inte behövde hjälp med något, två lugna, glada och harmoniska tjejer som ger mig mer glädje och kärlek än jag någonsin kunde drömma om! Jag längtar så efter att få se dom växa upp, få se vilka val dom väljer och hur dom kommer bli som vuxna❤

Hela min familj är mina hjältar. Utan dom hade jag inte vart något alls! Dom finns alltid där, stöttar, hjälper, får en att skratta, och trots att man emellanåt går varann på nerverna, så vet man precis var man har varann❤ NI är mina superhjältar!

För mig är även mina djur, som också är familj, mina superhjältar. Dom har alltid fått mig att må bra, hjälpt mig när jag mått dåligt! Och jag är så glad att mina flickor får växa upp på samma sätt❤

Ni vet väl att ni kan gå med i Liberoklubben och samla koder om ni också vill ha en superhjältedräkt? Klicka in på Liberos hemsida och läs mer! Koderna hittar ni i blöjpaketen precis vis öppningen!

Berätta gärna i kommentarerna vem eller vilka dina superhjältar är❤

Hur snyggt är inte det nya temat?!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *