Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Hingstsläpp & ridning

 

Idag åkte vi och mötte syrran i stallet efter lunch och fixade. Det var så varmt så vi duschade av hästarna som svetsades i värmen.. Tjejerna hade klänning och strumpbyxor men fick till slut bara ha klänning då dom var så varma och då var dom så klart i skuggan hela tiden!☀️

Vid 15 kom en vän med två av sina minihingstar. Har har unghingstbete så våra två hingstar (1år och 3 år) släpptes med hennes 2 åring och 1 åring. I helgen kommer även hennes godkända hingst Puré Poison, Bebbes pappa, och ska gå med sessan. Och sen kommer även en till 1 årshingst som ska gå i hingstflocken!

Efter åkte vi hem och mötte mamma som slutat jobbet och medan mamma matade tjejerna åkte jag och syrran och köpte mat åt oss. Vi lyxade till det med ChopChop och satt och åt i soffan. Efter blev det lek och bus. Nu har Saga börjat tycka om hopphästarna och vill sitta på hela tiden medan Fia fortfarande vill vara med mig och sträcker ut armarna mot mig om hon kommer för nära den❤

Flickorna var så trötta vid läggningen och somnade direkt. Efter har jag bara slappat i soffan, såå trött! Hoppas ni haft en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *