7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Shine like the sun

 

God kväll! Hoppas ni haft en fin dag och att ni också haft fint väder!☀️ Vi har njutit till fullo och vart både ute och inne. Vi har lekt och busat massor och jag älskar att dom är så med! Gömmer man sig letar dom, flyttar man sig följer dom efter, busar man skrattar och garvar dom, pussar man pussar dom tillbaka!? Älskade barn❤

Mamma kom förbi efter jobbet och gosade med tjejerna. Medan tjejerna lekte på rummet satt vi i solen på balkongen ett tag!

Flickorna somnade som vanligt 18.30 och då passade jag på att plocka lite samt fixa till djuren. Nu ligger jag och myser med Grace och känner valparna röra sig? Kan inte fatta att hon ska ha snart!! Älskade hund!❤

Nu är det sovdags och så hoppas vi på fint väder imorgon! Natti?

Ignorera mig och kvalitén i videon???

 

IMG_7685

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *