7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Vardag

My favorite place to be

 

Hej kära ni! Hoppas ni har en fin dag!? Inatt vaknade Saga med magknip så till slut fick hon Alva hos mig. Då sov hon som en stock och jag vaknade 06.00 av en lite dam som klättrade på mig, skulle smaka på min kind, pussade mig och bara gosade? Bästa uppvaket!!❤

Fia vaknade strax därpå och dom fick ersättning i vanlig ordning. Sen blev det lek! Efter ett tag blev det morgongos i min säng och det slutade med att vi somnade som på bilden!?? Det är verkligen bästa sättet att sova på!? Vi vaknade strax innan 9 och gick och åt frukost!

Efter frukosten packade vi ner oss i vagnen och gick på en lång, svettig promenad med hundarna. Det var verkligen så kvavt ute att jag bara önskade att det skulle börja spöregna! När vi kom hem blev det lek igen och jag passade på att fixa iordning maten under tiden. Jag sanerade även balkongen och vi satt där och åt lunch tillsammans? Så mysigt! Första gången vi satt där ute!

Tjejerna tvättades av efter maten och fick nya blöjor innan det var dags att sova middag så just nu sover dom så gott i myshörnan och jag ska fixa lite på datorn!?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *