7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Regniga dagar

 

Hej fina ni! Flickorna sover för tillfället middag och jag sitter i soffan och kollar på TV samt äter lite mat. Flickorna sov bra inatt och vi vaknade 07.00 och mös då i min säng till 08.00. Efter frukosten blev det lek på rummet och det var som vanligt två busiga tjejer som ska krypa runt och smaka på allt, ta mina tofflor och klättra på en? Jag har sagt det förr, men säger det igen, jag älskade bebistiden men jag tycker detta är sååå mycket roligare och mysigare! Att få se sina barn utvecklas till små individer, små människor som lär sig något nytt varje dag!❤

Idag regnar det och det ser inte ut att spricka upp any time soon. Jag tycker dock om regniga dagar! Det är så mysigt! Gå runt i tofflor, mysa ner sig i soffan med en filt när tjejerna sover, bädda ner tjejerna i vagnen för att ta en promenad och sedan komma in i värmen!?

Senare idag kommer mamma och är barnvakt så jag och syrran kan sätta klart hingsthagen, för på fredag släpper vi dom!? Och imorgon är det en vecka tills Grace får valpar!! Jag kan inte fatta det?

Hoppas ni får en bra dag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *