7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Flickorna,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder

 

Vid lunch idag serverades det kokt lax med potatismos och egenlagad dillsås. Tyvärr uppskattades det inte alls så mycket som jag hoppades och det hela slutade i matkrig! Det var mat  ö v e r a l l t ! Bokstavligen! När jag väl lyckats få i dom maten fick dom hoppa i badet direkt då dom var nerkladdade från topp till tå! Köket fick sig ett bad efter det med? Tjejerna älskar att bada och satt och plaskade länge innan det var dags att gå upp.

Efter blev det lek på rummet efter att dom torkat och myst med mig i sina kaninmorgonrockar? Sötaste kaninerna jag sett!❤??

Efter vi lekt tog vi en promenad med hundarna på över en timme i rask takt. Grace som ska valpa om en vecka åkte vagn emellanåt då hon blev trött❤ Tjejerna somnade i vagnen en stund och mamman var lagom svettig när vi kom hem. Vi mötte upp syrran vid bussen efter skolan och gick hem tillsammans och fixade mellis. Idag blev det vegansk bananpannkaka vilket dom älskar! Till fick dom havredryck och bananstänger?

Efter mellis åkte jag och syrran till stallet ett tag och fixade klart hagen bland annat. Regnet hade tagit uppehåll när vi var där som tur var!?

Tjejerna hade precis somnat när vi kom hem och jag kastade mig på soffan och kollade TV ett tag innan jag kröp ner i sängen. Nu ligger jag med en hand på Grace mage och känner hur minst en liten bebis sparkar och lever rövare där inne! Tänk, om en vecka får hålla och pussa på den?

Nu är det sovdags och vi hoppas på lite sol imorgon så vi kan gå till lekparken! Godnatt?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *