7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Älskade trollungar

 

Godkväll! Idag kom syrran efter skolan och mös. Vi packade in oss i bilen och åkte till Maxi för att storhandla. Snart har jag inte riktigt samma hjälp i en vecka framöver så för att underlätta tänkte jag att det var skönt med ett moment mindre under den tiden! Såå, tisdag och handla innebär ju pensistisdag vilket jag inte tänkte på innan.. Men det gick helt okej! Tjejerna skötte sig exemplariskt och var så nöjda hela tiden, men pensionärerna med kundvagnar, nej tack? Vi fick med oss mat så det räcker ett tag iallafall?

Efter vi handlat åkte vi hem och det var matdags för tjejerna. Alva matade medan jag fixade smoothies och mat att frysa in! Så skönt att ha redo!

Efter maten var det lekdags och det var två busiga tjejer! Vi lekte och busade tills dom var så trötta att det var dags att göra sig iordning för natten. Mamma kikade förbi efter jobbet och hann gosa en stund innan det var sovdags!

När tjejerna somnat blev det kvällsmat för min del och slappa i soffan en stund. Nu ligger jag i sängen och kollar på film men ska sova strax så jag orkar en eventuell jobbig natt utan sömn!? Sov gott fina ni?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *