7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

Shoppingmåndag

 

Hej fina! Idag har det vart dåligt på bloggfronten men jag har en anledning.. I förmiddags var jag, tjejerna och mamma och handlade. Vi var till Erikslund och shoppade lite smått, bilder kommer imorgon! Dels en present till tjejernas gammelmorfar som snart fyller år, skor till mig, lite på Ikea, jord och lite annat smått och gott!?

Det är så roligt att gå runt på till exempel Erikslund för man blir alltid stannad. Man får helt enkelt inte ha bråttom någonstans? Två kassörskor i olika butiker sa att vi gjorde deras dag för att dom fick se tjejerna? Stolt mamma!?

Hur som helst har vi även tagit hit balkongmöblerna så nu ska det bara fixas iordning där ute (och invänta solen) så kan man sitta där ute och mysa!☀️ Blir så bra! När tjejerna åt mellis åkte jag och hämtade syrran för att sedan åka hem igen och äta lite snabbt och sedan åka till stallet. Nu är hingstarnas sommarhage snart färdig och på fredag släpper vi dom! Så härligt!?

Idag var det dock svinkallt när vi var i stallet. Det duggade och blåste och vi förfrös nästan tår och händer så det var så skönt att komma hem. Nu har jag vart hemma en timme och ligger i sängen med vetekudden och försöker få tillbaka värmen! Hoppas ni haft en bra idag?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *