7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Lördagsmys

 

Idag knackade det på dörren precis efter Fia vaknat från eftermiddagsvilan. Där stod syrran som hade vart och fikat med vår morfar. Saga vaknade strax därpå och då blev det mellis i soffan!? Efter klädde vi på oss och gick på promenad i det sköna vädret! Solen hade gömt sig men det var såå skönt ändå!?

Vi traskade förbi affären och köpte blöjor bland annat och gick sedan vidare till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta. Sen hem och mata flickorna!? Blev lek, bus och gos därefter och när det var sovdags åkte mamma och syrran hem.

Tjejerna bäddades ner, pussades godnatt och fick nattvällingen, dom somnade direkt som vanligt❤ När dom somnat lagade jag mat åt mig själv och satte mig i soffan. Såg att mina örter och grönsaker börjat växa?

Nu har jag krupit ner i sängen och ska kolla på någon film! Hoppas ni haft en bra dag och att ni får en mysig kväll? Glöm inte delta i tävlingen på Instagram i samarbete med Twistshake! Ni finner tävlingen på ‘Louisesofialarsson’?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *