7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Mammarollen,  Mat & Bak,  S&S,  Vardag

Få tillbaka nätterna

 

Hej fina ni! På Valborg hade vår Neocate tagit slut och vår dietsit hade som vanligt krånglat så jag var tvungen att kasta mig in på Maxi för att köpa välling eftersom jag i vanliga fall gör både gröt och välling själv med Neocate som bas. Hur som helst så tänkte jag att EnaGo’s var ännu tjockare och därmed kanske dom skulle sova bättre, vilket dom gjorde första natten. Därefter började nätterna bli mer och mer kaotiska.

Från att ha sovit 18.30 till 06 och somna om till 07.30, började dom istället vakna efter läggning, låg och gungade, vägrade sova själva, var omöjliga att natta om och dom vaknade hela nätterna och gjorde morgon 05, alltså vägrade somna om då. Detta var extremt jobbigt då jag verkligen behöver kvällen för att fixa här hemma, tex hänga tvätt, koka flaskor osv, och sömnen blev extremt lidande. Till slut tänkte jag igår att nu provar jag med Neocate igen för det kanske är EnaGo som spökar. Hade inga större förhoppningar om att det skulle bli bra direkt men tänkte att det var värt att prova.

Så igår fick dom vanliga vällingen som jag alltid gjort med Neocate och nattade dom som vanligt 18.30. Dom sov som stockar och när dom vaknade klockan 05 var jag trött så klart, men inte alls som dagarna innan!?? Dom fick leka en stund och somnade sedan om i min säng som vi alltid gjort (Morgonmys i min säng är obligatoriskt!) och v vaknade 07.30 igen!? Helt fantastiskt! Nu fortsätter vi med välling på Neocate som innan och hoppas det fortsätter så här!

När dom fick EnaGo vaknade dom alltid ledsna på natten och på morgonen, vilket dom aldrig gjorde innan. Och idag vaknade dom och låg och pratade precis som förut!? Finns inget bättre sätt att vakna upp på❤

Igår fick vi hem ett paket i brevlådan som visade sig vara från Accessoarerforbarn@instagram! I paketet fanns fyra jättefina pannband med rosetter, en varsin röd och en varsin lila? Vi var ju givetvis tvungna att ta kort som tack❤ Kika in på deras Instagram om ni letar pannband eller hårspännen! Snabb leverans, så trevliga och så fina produkter! Perfekt som present till exempel?

2 kommentarer

 • Cecilia Dahlstrom

  Lustigt! Vi gav också den gröten med äppelsmak och Lillgrodan har reagerat på ngt, inte tänkt på gröten i sig. Vi har fått backa och bara gå tillbaka till neocate. Inga purer, ingen gröt, ingenting.

  Hur många burkar får du per uttag? Här är det fem per uttag och det går åt nästan en burk om dagen. Så får springa till Apoteket stup i kvarten.

  • twinmom

   Jag har inte provat någon annan gröt en den jag gör på Neocaten men något var det med EnaGo’s välling för nattrutinerna rubbades helt och båda mådde dåligt? Men nu med Neocate igen mår dom som vanligt!
   Ger ni bara ersättning och välling? Ingen mat alls? Tjejerna ratar ersättning förutom morgonmålet vid 06.00, men sen gör jag ju både vällingen och gröten på neocaten så dom får ju fortfarande i sig det iallafall!

   Jag får bara 6 burkar per uttag medan en vän får 12! Helt galet! Men hämtar du via Apoteket? Har ni ingen dietist? Vi beställer från Mediq och får det hemkört!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *