7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Mammarollen,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

Sovmorgon deluxe

 

Godmorgon fina ni! Har sovit som en stock inatt och vaknade strax innan 9! Utvilad mamma här?? Jag har dock fortfarande inte gått upp ur sängen än och ligger bara och gosar med Grace? För första gången kunde jag känna en liten bebis röra sig i magen på henne? Tror inte hon får många alls, max två små korvar, men jag längtar sååå❤ Hon är beräknad 25e maj om allt går som det ska!

Ska strax gå upp och äta frukost för att sedan plocka lite innan jag ska åka till mamma och tjejerna! Flickorna har haft det toppen och somnade gott innan 19 igår❤ Men idag får jag äntligen gosa med dom igen? Hoppas ni får en bra dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *