7-9 månader,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Att sakna är bra

 

God kväll! Hämtade mina små änglar hos föräldrarna efter att jag hämtat upp syrran från skolan. Vi gosade och lekte och efter ett tag åkte vi och köpte mat då ingen orkade laga mat idag, och så åkte vi till oss och åt. Tjejerna åt samtidigt och fick idag vegfärssås och spagetti, mums! Efter maten lekte vi och hoppade i hoppgungan innan det var dags att göra sig iordning för natten.

Mamma och syrran åkte när tjejerna skulle sova så när dom gått pussade jag på flickorna, bäddade om dom och sa godnatt?

Jag är utvilad efter natten och som jag sagt tidigare är det bra att få ladda upp batterierna och att få sakna varann när man är tillsammans hela dagarna❤ Nu är mina hjärtan äntligen hemma igen och imorgon ska vi bara gosa!? Nu är det dock sovdags för min del så hoppas vi på en bra natt! Sov gott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *