7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Uppfostran,  Vardag

Together for ever, never apart

 

Godkväll fina! Efter vi sovit middag (jag somnade också) så åkte vi ut till föräldrarna. När vi kom dit var det dags för mellis och strax därpå kom syrran och brorsan hem. Till mellis idag blev det macka och banan. Muuuums? Strax efter dom ätit upp kom även mamma hem.

Efter vi lekt en stund och gosat så åkte jag och Grace hem och när vi kom hem blev det ett lååångt varmt bad. Så skönt att bara ligga där och inte tänka på något!??

Sen har jag plockat lite men främst har jag faktiskt bara tagit det lugnt! Just att få sitta i soffan i lugn och ro i fem minuter gör mycket! Man är ständigt på språng i vanliga fall, man är beredd hela tiden på att dom ska vakna efter att ha sovit middag, att dom ska skrika för det behövs ett oväntat blöjbyte, att hundarna ska ut tvärt, ja ni förstår nog. Ibland behöver man ladda batterierna så man orkar vara på topp igen, och framför allt för att vara den bästa föräldern man kan vara!

Att tjejerna sover hos mina föräldrar är inget jag är orolig över, det är mer saknaden av tjejerna, för jag vet att dom mår bra och inte tänker på mig så! Det är ju jag som måste släppa efter lite ibland. Tjejerna älskar mina föräldrar och syskon och trivs så bra där så jag kan verkligen slappna av när dom är där och just den där känslan av att få sakna varandra behöver man också få känna ibland! Jag som är ensamstående behöver det ju verkligen. I andra familjer kan ju ena föräldern leka medan den andra förbereder maten, eller bada barnen medan andra städar, men jag ska göra allt samtidigt, själv. Inte konstigt man blir trött och behöver vila emellanåt!?

Just nu ligger jag i sängen och kommer somna tidigt känner jag! Imorgon får jag äntligen träffa mina solstrålar igen och när vi kommer hem ska vi bara mysa? Något dom kommer få lära sig är att oavsett om vi är tillsammans eller om dom är hos mormor och morfar tex så finns jag alltid med dom! Together for ever, never apart!❤

Hoppas ni haft en fin dag trots kaosvädret!??

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *