7-9 månader,  Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Vardag

Mormor och morfar mys

 

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott! Inatt hade jag två krånglande tjejer som vaknade vid 04.00 och vägrade somna om trots att dom var såå trötta! Till slut somnade dom om iallafall och vid sov till strax efter 07?

Efter frukosten blev det lek på tjejernas rum och när det var dags att sova middag passade jag på att ta ett varmt bad då det är så tråkigt väder och kallt ute!

Dagens planer ser ut som sådan att vi ska hämta tjejernas morbror när han slutar skolan för att sedan åka till föräldrarna. Tjejerna kommer sova kvar idag då familjen snart åker utomlands och dom så gärna vill ha dom en natt och bara mysa innan dess! Så när jag lämnat tjejerna åker jag till stallet och fortsätter med hagen lite. Sen ska jag hem och försöka fixa hemma och förhoppningsvis få bort en del av berget med bland annat inredning som ska upp!? Ska försöka plugga lite också samt rensa och så det sista som ska sås, och det ska fixas till djuren!? Skönt att få lite gjort!

Hoppas ni får en toppendag och att ni har lite bättre väder än vi!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *