7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Inköp,  S&S,  Vardag

På bättringsvägen!

 

Hej fina! Natten var bra trots snoriga och hostiga barn. Precis som jag visste sprack Fias två tänder upp idag och det är som en annan tjej jämfört med igår!?? Nu är hon sig själv? Förkylningen och hostan är bättre även det och idag leks det precis som vanligt, mina små hjärtan❤

Jag har städat och plockat nu på förmiddagen medan tjejerna sov och när dom vaknade tog vi lite fina kort i tjejernas nya klänningar från Newbie och deras nya pannband från Accessoarerforbarn@instagram! Jag bara älskar bilden?

Efter lunch får vi besök av Josefin och hennes fina barn och i eftermiddag blir det stallet med syrran och mamma för att sätta klart hagen! Strålande sol och glada barn, kan det bli bättre?!?☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *