0-3 månader,  7-9 månader,  Blandat,  Flickorna,  Framsteg/utveckling,  Leva & Bo,  Mammarollen,  S&S,  Tävling & Sponsring,  Vardag

Give me a break

 

Godmorgon fina ni! Igår var det kaos på kvällen så bloggen hamnade sist tyvärr. Tjejerna som i vanliga fall alltid vart lätta att natta har senaste kvällarna krånglat och somnat för att sedan vakna och vägra somna om.. Igår hade vi gnällfest så grannarna undrade nog vad som hände men när tjejerna väl somnade la jag mig och somnade direkt även jag. Trött deluxe. Just nu behöver jag ett litet break, bara en natt och få ladda batterierna. Har en hel hög med saker som ska packas upp ur kartonger och jag får aldrig tid till det, hade vart skönt att få komma iordning på riktigt nu.

Just nu ligger jag i myshörnan med tjejerna sovandes på mig och det finns inget gosigare? Dessa stunder gör att man förlåter allt jobbigt på en gång? Denna bild kom upp på datorn igår och jag satt där och beundrade mina små stjärnor som på bilden är en vecka gamla. En vecka! Kläderna är i storlek 50 och som ni ser bokstavligen drunknar dom i dom?? Även 44 var stort! Mina små prinsessor, nu 7 månader! Jag förstår inte var tiden tar vägen❤

När tjejerna vaknat ska vi till föräldrarna så jag och syrran kan sätta sommarhagen i stallet. Det är dags för avmaskning av hästarna och sen ska dom släppas på bete! Solen skiner och idag ska vi njuta av värmen till fullo?

Glöm heller inte delta i tävlingen som pågår på Instagram i samarbete med Twistshake! Louisesofialarsson!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *