Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  Vardag

Vi startar sjukstuga

 

Hej fina! Igår började flickorna snora och hosta lite smått men inatt blev det värre.. Nu hostar dom och snorar som aldrig förr och det står 11 under näsan hela tiden i princip.. Tänkte igår att det går över snart och jag blir ju aldrig sjuk (kan inte komma ihåg sist) och så vaknar jag med täppt näsa och öm hals? Kill me! Tror vi startar sjukstuga?

Letade efter Grace idag när tjejerna sov och gick in i deras rum och hittade en hög av filt tätt intill tjejerna som jag inte hade gjort, och där under hade hon bäddat ner sig? Hon älskar tjejerna och tjejerna älskar henne❤ Charlie är inte lika intresserad men börjar bli mer och mer nyfiken?

Idag blir det lugnt med andra ord. Vi ska ta en promenad och senare i eftermiddag ska jag på cellprov. Senare kommer mamma och äter mat innan hon åker vidare för jobb. Kvällen kommer spenderas hemma med världens finaste tjejer och bara ta det lugnt❤

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *