Blandat,  Djuren,  Familjen,  Flickorna,  Leva & Bo,  S&S,  Uppfödning,  Vardag

När sommaren närmar sig..

 

Idag har det vart sånt fint väder och solen värmer så man tror det är sommar! Vi hade besök av min moster i förmiddags så vi lekte med tjejerna innan det var dags att sova middag. Sen satt vi och pratade skit i soffan med en varsin kopp te. Hon hade köpt med sig prinsessaker till tjejerna och en mixer till mig från henne och hennes sambo! Så snällt? Min mixer gick dessutom sönder igår så det var perfekt?

Efter lunchen åkte jag och tjejerna och hämtade syrran och åkte till stallet. Flickorna låg och lekte på en filt och efter ett tag kom mamma från jobbet. Vi fikade lite snabbt och sen körde syrran Ture och jag och mamma planerade inför sättningen av alla hagar. Vi får även hem tre små minihingstar inför sommarbetet som ska gå med våra hingstar när hagen är klar!?

Nu har vi vart hemma ett tag och tjejerna har ätit kvällsmat. Just nu leker dom på sitt rum och jag diskar. Hoppas ni har lika underbart väder som vi har☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *