7-9 månader,  Blandat,  Familjen,  Flickorna,  S&S,  S&S första,  Uppfostran,  Vardag

Valborgsfirande

Glad Valborg kära ni! Man kanske inte ens säger så men isåfall har jag inför något nytt?

Snacka om kaotisk dag! Brorsan sov här igår till idag och morgonen var toppen. Vi lekte efter frukosten, jag tog en dusch när tjejerna sov middag och brorsan kollade på datorn under tiden. Efter lunchen åkte vi ner på stan och mötte upp syrran och våran morfar och tog en fika. Tjejerna skötte sig exemplariskt och var så glada och duktiga!? Dom lyckas alltid charma alla❤

Efter fikat tog vi en kort tur på stan och kollade i lite affärer innan vi åkte ut till föräldrarna. Vi tog en promenad i vårvärmen jag, mamma och flickorna och bara njöt. Vi stannade till på en kort visit hos en granne som så gulligt nog hade presenter åt flickorna?

Efter var det dags för mellis och när tjejerna ätit åkte jag och syrran till stallet. När vi kom hem var det matdags och sen åkte vi till brasan. Där mötte vi upp min moster med sambo och gick runt ett tag. Jag som alltid är noga med rutiner tänkte att en kväll gör ju inget om vi ruckar lite på dom, men kvällen blev lite smått kaotisk tyvärr. Förhoppningen var att tjejerna skulle somna i vagnen men dom var så övertrötta och startade skrikfest och istället för att bara kolla när brasan tändes och sedan åka hem, valde vi att åka hem innan. Men så kom jag ju på att F*N också, blöjorna är slut!! Och även ersättningen.. Vår dietist är ju värdelös och vi har inte fått någon ersättning (vilken jag gör både gröt och välling på) så det var bara svänga förbi Maxi på vägen hem och köpa blöjor och välling. Fia sov som tur var i vagnen och Saga låg bara och pratade men när vi var på väg hem var det skrikfest igen.

När vi kom hem var det snabbt i säng och båda somnade direkt med flaskan i munnen. Jag är fortfarande uppvarvad och känner mig galet stressad men ska försöka varva ner nu. Jag håller mig alltid lugn i vanliga fall men idag blev det som sagt kaos och som tur är behöver vi inte rucka på rutinerna inom en snar framtid!??

Nu har jag krupit ner i sängen och ska försöka sova. Hoppas ni haft en bra dag och en trevlig valborg?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *